Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunţat că are în analiză o relaxare a restricţiilor pentru persoanele peste 65 de ani, iar intervalul orar în care acestea pot merge la cumpărături va fi mutat mai de dimineaţă, scrie Agerpres.

“Avem în analiză o relaxare a programului persoanelor de peste 65 de ani. A venit şi căldura şi probabil intervalul orar 11,00 -13,00 nu este cel mai nimerit. Va fi mutat mai în prima parte a zilei coroborat şi cu faptul că la magazine, în prima parte a zilei, beneficiaţi de condiţii mult mai propice pentru a fi protejaţi în sensul în care supermarketurile sunt igienizate, dezinfectate la primele ore”, a spus Vela într-un videoclip pe Facebook în care a răspuns întrebărilor puse de cetăţeni.

Dragi prieteni, Așa cum am promis, revin cu răspunsul la întrebările dumneavoastră. Sunt profund impresionat de numărul mare de întrebări și tocmai din acest motiv toate întrebările dumneavoastră din zilele de miercuri o să își găsească răspuns. Începând de mâine o să primiți mesaje cu ceea ce vă doriți să aflați. Vă mulțumesc pentru deschidere, Rămân aici pentru dumneavoastră! Pe curând!

Publicată de Marcel Vela pe Miercuri, 22 aprilie 2020