Compania “Liviu Rebreanu” a Teatrului Naţional Târgu-Mureş vă invită să vă instalaţi comod în fotolii, ca şi când aţi fi în sala de spectacol, şi să vizionaţi înregistrarea unui spectacol care a făcut deliciul publicului în stagiunile precedente.

În zilele de luni şi vineri, de la ora 20.30, vă propunem câte o producţie din stagiunile trecute care, prin intermediul internetului şi al dumneavoastră, continuă să fie vie şi relevantă.

Luni, 20 aprilie, vă aşteptăm pe canalul de YouTube al Companiei (https://www.youtube.com/channel/UCyxzwhJj5ZiGWMc_–fY20Q) să vizionaţi “Patru piesuţe politice despre duşmani” de Szekely Csaba, în regia lui Sebestyen Aba.

Piesa a fost scrisă special pentru actorii Companiei “Liviu Rebreanu” de Szekely Csaba, unul dintre cei mai montaţi şi apreciaţi dramaturgi din teatrul autohton contemporan. Spectacolul prezintă patru fabule despre putere, convieţuire, frică, adevăr şi minciună, în cheie satirică, făcând apel la bun simţ, inteligenţă şi luciditate.

Din distribuţie fac parte actorii: Csaba Ciugulitu, Cristian Iorga, Luchian Pantea, Andi Gherghe, Raisa Ane, Loredana Dascălu şi Georgiana Ghergu.

Decorul a fost realizat de Lokodi Aletta, costumele au fost create de Hotykai Evelyn, muzica a fost compusă de Cari Tibor, regia tehnică a fost asigurată de Ilarian Varga, iar sufleur a fost Laura Moldovan.

Premiera spectacolului a avut loc în 4 noiembrie 2016.

Pe această cale vă invităm să vă abonaţi la canalul nostru de YouTube, pentru a primi notificări despre noi conţinuturi.