Un bărbat din Drobeta Turnu Severin a fost amendat cu 16.000 de lei pentru că a ieşit noaptea să cumpere o lămâie. A ajuns la magazin aproape de miezul nopţii, însă nu a avut bani să o plătească, iar vânzătoarea a refuzat să i-o dea. Supărat, bărbatul a scuipat-o pe angajata magazinului, care a chemat poliţia.

Însă gestul bărbatului l-a costat scump. Andreea Rădoi – purtător de cuvânt IPJ Mehedinţi: “Poliţiştii au stabilit identitatea bărbatului care a fost sancţionat contravenţional cu o amendă în valoare de o mie de lei pentru nerespectarea prevederilor Legii 61/1991 şi cu 15 mii de lei pentru încălcarea normelor privind restricţionarea circulaţiei”.

La Drobeta Turnu Severin, cine nu plăteşte amenda munceşte în folosul comunităţii.

Aproape două mii de oameni din Mehedinţi au fost amendaţi, până acum, pentru încălcarea ordonanţelor militare. La Drobeta Turnu Severin, 111 persoane au plătit deja amenzile. Cei care nu plătesc vor face muncă în folosul comunităţii, spune primarul oraşului. Marius Screciu, primar Drobeta Turnu Severin: “Se urmăreşte timp de cinci ani toate veniturile persoanelor respective şi în ultim moment se ajunge la zile de muncă în folosul comunităţii”.

În Mehedinţi, poliţiştii au dat amenzi de peste 5 milioane lei celor care au încălcat ordonanţele militare.

Sursa: mediafax.ro / foto: captura video