Asociația Divers Egyesület anunță că în data de 10 aprilie a livrat a patra oară mese calde pentru 101 de copii, 16 persoane vârstnice, 2 persoane cu dizabilitate, 1 persoană fără domiciliu și 12 persoane fără loc de muncă în Tîrgu Mureș, Sîngeorgiu de Mureș și Cotuș. Până în prezent au fost livrate la 41 de familii un total de 292 de porții de supă consistentă și pâine, vineri un fel doi de către 6 voluntari (COVID-AID TgM).

Mulțumim celor 35 persoane care au donat 8408 lei și cartofi, morcovi, mere, sfeclă și roși, respectiv firmelor ELDI, TIMKO, Therezia, Freesland, REEA, Alchemist, Loriand pentru sprijinul material, bunuri și servicii! Mâncarea caldă este preparată în bucătăria Fundației Transilvană Alpha.

În selecția celor care vor primi sprijin au prioritate familiile fără venit cu copii, în special cele monoparentale și vârstnicii fără venit, respectiv familiile cu copii și vârstnicii cu venituri de până la 300 lei/membru de familie. Pentru pensionari din pensie se scad cheltuielile cu medicamentele pentru a obține suma din care se gospodărește persoana.

La numărul de telefon 0265-311727 se poate cere sprijin, respectiv tot aici se poate oferi sprijin. Vă rugăm să diseminați către cei care credeți că au nevoie de sprijin acest număr de telefon, respectiv vă rugm să ne semnalați cazurile în care este nevoie de sprijin.

Vom continua până când vor exista alimente și/sau donații bănești care se pot face către Asociatia Divers
RO52CECEB00030RON0362124 sau online http://www.divers.org.ro/asociatia-divers/donatii.html

Puteți sprijini inițiativa prin comandarea unui meniu al zilei de la bucătăria Alpha la 0742-294495, care costă 14 lei/porție, dar la care poate fi adăugată o donație. Cu 5-6 lei susțineți o supă sau un fel doi pentru o persoană.

Sursa: Asociația Divers Egyesület