După cazul cu asistenta medicală din Galați, hărţuită şi umilită de vecini pentru că lucrează într-un spital care primeşte bolnavi de COVID-19 (detalii aici), iată că și la Tîrgu Mureș există oameni de nimic care ar fi stropit ușa apartamentului unei asistente medicale aflată în prima linie de tratare a bolnavilor de coronavirus, conform unei postări făcută de sora acesteia. Redăm integral postarea:

“Rusine❗‼ locatarilor de pe str Fabricii de Zahar care au aruncat cu clor pe usa surorii mele care lucreaza la spitalul de Boli Infectioase. Ea este acolo pentru voi ,ptr Cei dragi ai vostri. Isi face serviciul cu devotament si respect pentru fiecare.

Cadrele medicale SUNT acolo pentru TINE.

Iti dai seama ca sunt constienti de risc si se protejeaza dezinfectand tot ce e o posibila sursa de infectare a altora.NU TREBUIE SA MERGI SA ARUNCI TU CLOR😡 crezand ca ai facut un gest bun in folosul comunitatii…ma intreb unde este omenia si respectul cuvenit din partea ta catre cadrele medicale⁉️

ESTE REVOLTATOR
…Lucrez in Londra in domeniul sanatatii si azi am oprit la un magazin sa cumpar cele de trebuinta ,inainte sa ies din masina mi-am dat Jos halatul si legitimatia si am iesit sa stau la rand .Dupa cateva secunde vine o doamna la mine si ma intreaba DACA sunt cadru medical,i-am raspuns ca da .Doamna a zis cu voce tare ca sunt unul dintre cei ce lucreaza in sanatate.Toti m-au felicitat si m-au invitat sa intru EU urmatoarea in magazin.

Sincer ,m-am simtit enorm de bucuroasa sa vad ca oamenii apreciaza ceea ce este de apreciat.

Noi nu fugim de responsabilitatea noastra ci va suntem la dispozitie la nevoie.

Ce ar fi DACA si ea te-ar trata cu niste CLOR sa te dezinfecteze DACA🙂 cumva ajungi pe mainile ei 🙄?

Sper sa ajunga mesajul la tine cel ce NU ai respect si bunul simt.” a scris E. Horvath

MS / Foto: colaj