După ce săptămâna trecută se lăudau cu atragerea de tineri pensionați la 50 de ani, prefectura Mureș vine și cu o veste bună, cea în care anunță atragerea în echipa lor a unui tânăr cu mult spirit civic, Popoviciu Alin, despre care am scris în câteva rânduri, întotdeauna despre lucruri pozitive realizate de acesta. Îi urăm succes și sperăm să le mai deschidă mintea cu atitudinea lui către transparență.

Pe Alin Popoviciu îl cunoașteți datorită inițiativelor sale ca reprezentant al societății civile și al elevilor. În discuția purtată cu el, am apreciat punctul său de vedere critic, dar obiectiv, referitor la situația dificilă prin care trecem. A răspuns afirmativ invitației de a se alătura echipei noastre, având rolul de consilier, neremunerat, transmite prefectura Mureș.

Am devenit consilierul onorific al prefectului pe perioada crizei COVID19, pentru o mai bună informare a cetățenilor în aceste momente delicate! Datorită impactului pe care îl am în societate, s-a considerat că ar fi benefică contribuția mea la o comunicare mai bună și deschisă între autorități și societatea civilă. Am acceptat propunerea doamnei prefect Mara Togănel, deoarece este foarte important ca în aceste momente delicate să ne aducem cu toții contribuția cu ceea ce putem pentru ca lucrurile să revină la normal.

Așadar, atâta timp cât liceele rămân închise, îmi voi dedica energia combaterii răspândirii noului coronavirus pe raza județului Mureș. Fac mențiunea că activitatea mea nu va fi remunerată și nu are un caracter politic. Vă mulțumesc tuturor pentru încrederea acordată și vă invit să rămâneți alături în continuare! Uniți, vom trece cu bine și peste asta!” a scris astăzi Alin Popoviciu.

Cred că Alin ne va sprijini să fim mult mai atenți la feedback-ul societății civile. De asemenea, ne va ajuta să transmitem într-un mod mult mai eficient toate deciziile luate la nivel național și județean, pe parcursul stării de urgență.” a spus Mara Togănel, prefectul județului Mureş.

MS / Foto: Alin Popoviciu