Vă reamintim că în ultimele zile, la Spitalul Clinic Județean Mureș, s-au anunțat cazuri confirmate pozitiv COVID-19 la două cadre medicale, iar alte 102 au intrat în autoizolare tot dintre personalul medical, urmat apoi de cazul de la secția de Hematologie din cadrul aceluiași spital, în care personalul a fost trimis în izolare la domiciliu, luni, după ce o asistentă medicală a acuzat probleme respiratorii.

Din fericire, cazul de la secția de Hematologie nu s-a confirmat, personalul reluând lucrul în condiții normale.

“Am decis să testăm (asistenta) și am trimis-o acasă, la fel și tot personalul dar cum ne-a venit rezultat negativ, activitatea se desfășoară acum normal.

Noi avem două cadre medicale care sunt COVID pozitiv dar avem 102 persoane în autoizolare pentru am luat măsurile epidemiologice care s-au impus în aceste cazuri. Avem mai mulți suspecți dar COVID pozitiv, un singur pacient” a declarat managerul SCJU Tîrgu Mureș, citat de radiomures.ro

De asemenea, vă reamintim că până astăzi, oficial în județul Mureș avem 146 de cazuri de persoane infectate cu virusul  COVID-19, 6 vindecați și 8 morți! Detalii aici.