Încă de la începutul crizei, având în vedere faptul că ne aflăm într-o perioadă extrem de dificilă, cauzată de pandemia de coronavirus, redacția Mures Stiri/ArdealNews.ro a luat hotărârea să nu încaseze bani din publicitatea firmelor mureșene. Astfel, noi am propus firmelor ca în schimbul promovării pe paginile noastre să oferim gratuit produse celor care au mare nevoie de ele în această perioadă. Una dintre aceste colaborări concretizate este cea cu firma mureșeană de distribuție Coralia OnLine, cărora le mulțumim și pe această cale.

Așadar, prin această colaborare s-a donat către 16 case de copii din Sâncraiu de Mureș și Sântana de Mureș. Totodată, produse au mers și către Centrul Materna din Tîrgu Mureș. Donațiile au constat în alimente de bază (orez, paste, compot, pâine etc), legume (cartofi, ceapă, țelină, morcovi etc), dar și în produse de igienă (materiale curățenie, săpun, periuțe și pastă de dinți, prosoape hârtie etc).

Coralia OnLine este prezentă în județul Mureș în Tîrgu Mureș și Sighișoara și oferă mureșenilor o gamă largă de produse alimentare și non-alimentare, distribuite la ușa clientului. Mai multe detalii sau pentru comenzi accesați www.coralia-online.ro.

MS / Foto: colaj