Fostul şef ISU Mures, inspector şef – General de brigadă Dr. Ing. DORIN OLTEAN, pensionat de tânăr, la frumoasa varsta de doar 53 de ani, se alătură acum echipei de secretoși de la prefectura Mureș. Sperăm ca atragerea lui să ducă la furnizarea de mai multe informații publice, deoarece până acum se oferea doar cu lingurița, cele mai multe comunicări fiind de genul celei pe care o redăm mai jos sau amenințări cu judecata pentru lucruri “scăpate” de secretoși, dar, din păcate, foarte puține date concrete; dacă se poate în timp real, nu decese anunțate după 5 zile.

Astfel, la invitația prefectului județului Mureș, Mara Togănel, începând de astăzi, 7 aprilie, domnul general de brigadă (în rezervă) Dorin Oltean, s-a alăturat echipei de coordonare a acțiunilor de luptă împotriva răspândirii Covid-19 în județul Mureș, se arată într-un comunicat emis de prefectura Mureș.

Domnul Dorin Oltean va îndeplini funcția de consilier în domeniul coordonării integrate a instituțiilor din sistemul național de apărare, ordine publică și securitate națională al prefectului, poziția sa în cadrul Instituției Prefectului-Județul Mureș fiind una neremunerată. De numele domnului general de brigadă se leagă 34 de ani de experiență în situații de urgență și mii de misiuni de salvare a vieților omenești, mai transmite același comunicat.

MS / Foto: prefectura Mureș