Suntem în plină pandemiei de Coronavirus. Avem o grămadă de Ordonanțe Militare și mai multe reguli de respectat. Având în vedere cele câteva mii de persoane AMENDATE zilnic, din câteva sute de mii de mureșeni, rezultă că majoritatea a înțeles, le respectă și stă în casă.

În tot acest timp, raiul pe pământ pentru unii indivizi de prin instituțiile publice locale, fie că ne referim la alocarea de sume imense prin “încredințare directă”, pentru fel de fel de lucruri inutile, fie că vorbim de intervenții după mintea lor, cam șubredă ce-i drept.

În cazul de față, intervenție asupra naturii. Locul: Tirgu Mureș. Copaci… Nu. Astfel, după ce vom scăpa de limitările de circulație și vom ieși la plimbare, în loc de natura verde care ne lipsește în aceste momente atât de mult, vom găsi zone aride lăsate în urmă de indivizii la care am făcut referire.

Așadar, cum bine se poate vedea in imaginile surprinse în zona Cetății Medievale din Tîrgu Mureș, copacii încep să dispară unul către unul…

Culmea este că maior claudiu nu și-a dus ceata și televiziunea după el să se tragă în chip și cu acțiunea asta, cum a făcut în cazul “mega donației” de la SCJU Tîrgu Mureș, încăpută într-o cutiuță (detalii aici).

MS / Foto: Dan Mașca