Deși ne aflăm în plină pandemie de coronavirus, în care doar în Mureș sunt infectate oficial zeci de persoane, două dintre ele pierzându-și viața, iată că obrazul unora este mult mai gros decât ne-am fi putut imagina vreodată, trecând practic peste cadavre. Dacă înainte de această perioadă cumplită pentru întreaga omenire, ne-am uitat la ei cu dispreț, acum ne uităm cu rușine. Ne este rușine de rușinea lor.

În fapt, aghiotantul primarului florea dorin, numitul maior claudiu, împreună cu o micime de om de la serviciul de comunicare din primăria Tîrgu Mureș, blaga cosmin – cel din coadă, deși plătit cu peste 10.000 de lei brut lunar, face ședințe foto în timpul programului pe banii noștri -, au mers glorioși ținând amândoi de o cutiuță cu câteva măști să le doneze ditamai Spitalului Clinic Județean de Urgență, acoperind necesarul acestora probabil pentru vreo 10 minute de lucru.

Asta nici nu ar fi așa o problemă, dar pe lângă cutiuță au mai cărat cu ei și cameramani să-i filmeze și fotografieze să nu cumva să piardă contribuabilii fabuloasa donație și de cine a fost făcută. Nu mai vorbim de încălcarea Ordonanței Militare privind grupurile mai mari de 3 persoane.

Să nu fim acuzați că vai doamne ne legăm de niște oameni care au “donat”, trebuie să vă spunem că donația ne-a costat ceva. Doar firma cameramanilor a primit, în februarie 2020, plăți de la primăria Tîrgu Mureș în valoare de aproape 10 mii de euro.  Vorbim de Cornel Cornaciu, deținătorul I Media Production Co SRL, firma care a administrat Antena 1 Tîrgu Mureș iar acum City TV (document la final).

Totodată, trecând peste faptul că doar a vrut să profite de nenorocirea oamenilor și să apară în poze, altfel făcea mega donația fără toată ceremonia de înmânare a cutiuței și a alaiului însoțitor, putea să vorbească cu mămica ce păstorește Siletina Impex SRL și să doneze doar “micuța” sumă de bani primită de la primăria Tîrgu Mureș, tot în februarie 2020, în valoare de 1.884.280 lei (document la final) și abia apoi să-și facă poze, cel mult cu telefonul personal, nu cu firme plătite din banii noștri.

Doamne iartă-i că nu știu ce fac…

Iată și documentele oficiale care dovedesc plățile făcute de primăria Tîrgu Mureș, în februarie 2020, către firmele amintite…

MS / Foto: maior claudiu