Dragi mureșeni, mai exact dragi reghineni, dacă vă întrebați cum se face că nu apare nicio problemă ce ține de primărie în parte din mass media mureșeană, deși vă uitați în jur și lucrurile nu par a fi tocmai în regulă; dacă vă mirați când vedeți o serie de sponsorizări de la firme sau persoane private către cadrele medicale din Reghin, privind materialele de protecție, dovadă că acestea cam lipsesc; ei bine, în tot acest timp primăria condusă de un primar PSD care deși a fost dat jos din funcție de justiție, și-a reluat postul printr-o “greșeală” a prefecturii, condusă la acea vreme tot de un om de la PSD, cheltuie sume imense pentru a plăti o parte a mass media.

Cum am mai spus, despre socialista, membră de seamă a PSD Mureș, maria precup, primarul municipiului Reghin, am scris în nenumărate rânduri, în majoritatea cazurilor, spre deloc, nu de bine. Cu toate acestea, este incredibil ca și în situația în care ne aflăm, în plină pandemie și Stare de Urgență declarată la nivel național, să se profite în asemenea hal și să se risipească bani pe lucruri inutile, alocați prin încredințare directă, așa… vreo 20.000 de euro. Stimată duamnă primar, aveți idee câte măști, viziere etc puteați cumpăra pentru cadrele medicale cu acești bani!? Să vă fie rușine!

Mai mult, aceasta mai și minte, prin omisiune, într-un interviu dat în “presă”, probabil tot cumpărat, că a dat doar 10.000 de euro. Așa că, dragi reghinieni, atenție de unde vă informați. Revenim acum cu lista completă a celor plătiți de primăria Reghin să “le publice anunțurile”, de parcă mass media nu ar prelua și publica gratuit anunțurile importante pentru cetățeni. E drept că anunțurile în care se promovează imaginea duamnei, doar plătite le publică cineva.

Iată sumele exacte decise prin încredințare directă. Revenim, în curând, cu celelalte primării din Mureș care au procedat la fel.

MS / Foto: colaj