Asociația UndăVerde a anunțat livrarea de viziere donate personalului medical din Spitalul Municipal “Dr. Eugen Nicoară” din Reghin. În tot acest timp, în plină pandemie de coronavirus, primarul din Reghin, maria precup de la PSD Mureș, plătește zeci de mii de euro pentru cumpărarea presei din Mureș și minte, prin omisiune, într-un interviu dat în “presă”, probabil tot cumpărat, că a dat doar 10.000 de euro. Așa că, dragi reghinieni, atenție de unde vă informați. Revenim cu lista completă a celor plătiți de primăria Reghin să “le publice anunțurile”, de parcă mass media nu ar prelua și publica gratuit anunțurile importante pentru cetățeni. E drept că anunțurile în care se promovează imaginea duamnei, doar plătite le publică cineva.

“Ieri am livrat ultima tură de viziere personalului medical din Spitalul Municipal “Dr. Eugen Nicoară” din Reghin. În total am donat 195 de bucăți , împreună cu Fondul Comunitar Reghin, cu sprijinul partenerilor ROKINMobilaDalinNeon Sign Reghin și voluntarii care au ajutat la montarea și livrarea lor.

Toate vizierele donate de noi au ajuns direct la personalul din spital care avea nevoie de ele. Mulțumim pentru implicare tuturor!

PS: Cei care doresc să doneze echipamente sau bani pentru echipamente, punem la dispoziție contul nostru bancar http://www.asociatia.undaverde.ro/sprijina/ a transmis Asociația UndăVerde.

MS / Foto: Asociația UndăVerde