Luna martie 2020, probabil cea mai grea și tristă lună din istoria de 3 ani a MureșȘtiri/ArdealNews.ro, în care a trebuit să publicăm o serie de știri negative, de măsuri fără precedent greu de imaginat pentru majoritatea oamenilor, privind pandemia de coronavirus care a cuprins întreaga omenire, inclusiv Mureșul! Faptul că am publicat știrile importante (peste 750), în timp real, astfel încât cititorii să poată sta în case, totodată să fie informați cu privire la evenimentele din exterior, ne-a recompensat cu o audiență record, pagina Mureș Știri înregistrând peste 2,8 milioane de interacțiuni pe parcursul lunii martie 2020.

Datorită vouă, rămânem în continuare cea mai apreciată sursă de informație din Mureș având în prezent peste 56.000 de aprecieri la pagina Mureș Știri, cel puțin dublu față de orice alt site de știri din Mureș și, cel mai probabil, SINGURA care NU încasează niciun leu din bani publici, spre deosebire de ceilalți plătiți de primării – și nu numai – cu sume imense, chiar în plină pandemie de coronavirus când acei bani ar trebui să aibă cu totul alte destinații (Revenim cu sumele detaliate încasate de aceștia)!

Colectivul #MuresStiri vă mulțumește tuturor, români şi maghiari, deopotrivă! Respectați regulile, Stați în casă, vă informăm Noi ce se întâmplă afară!

MureșȘtiri/ArdealNews.ro rămâne principala sursă de informare, deținând cele mai importante recorduri de audiență înregistrate vreodată de un site de știri în Mureș:

  • UNICînMUREȘ – pagina Mureș Știri este apreciată de peste 56.000 de mureșeni
  • UNICînMUREȘ – am avut peste 2.800.000 de interacțiuni într-o singură lună, martie 2020
  • UNICînMUREȘ – am publicat știrea care a obținut aproape 100.000 de aprecieri – vezi aici

Încă de la început, din anul 2017, proiectul MureșȘtiri/ArdealNews.ro a fost unul dedicat 100% comunității din județul Mureș. Realizat de o echipă de mureșeni care își alocă parte din timpul liber, în mod total voluntar, pentru a oferi mureșenilor știri adevărate, nu deformate prin cumpărare cu bani publici. Toate acestea cu speranța de a ridica nivelul zonei în care trăim, condamnată la subdezvoltare de cei care ne-au condus în ultimii 20 de ani și care v-au mințit constant prin cumpărarea de știri false. Considerăm că informarea corectă, chiar dacă de multe ori neplăcută prin conținutul real, dezvoltă sănătos gândirea și mentalitatea oamenilor.

Timpul trece, dar cei mai mulți mureșeni rămân alături de #MuresStiri , români şi maghiari, deopotrivă ‍‍‍MULȚUMIM TUTUROR