Pentru că tot ne aflăm în plină pandemie de coronavirus, moment în care se încearcă aplicarea mai multori măsuri pentru protecția mureșenilor, dar multe dintre ele aproape imposibil de aplicat de către autorități din cauza lipsei banilor, ne-am gândit să vă prezentăm ultimele plăți efectuate de primăria Tîrgu Mureș în februarie 2020. Mai exact, pe ce au risipit banii, atât de necesari acum, florea dorin și claudiu maior.

Astăzi, în al doilea episod, vă prezentăm o nouă risipă de bani, plătiți în februarie 2020, către Cornel Cornaciu, deținătorul I Media Production Co SRL, firma care a administrat Antena 1 Tîrgu Mureș iar acum City TV, în valoare de aproape 10 mii de euro. Pe lângă imaginea lor la tv, au mai plătit alți peste 10 mii de euro, probabil tot pentru imaginea lor, către CLASS PRESS SRL , pentru fluturași (flyere/pliante/scrisori) și alte “materiale imprimate”.

Vă reamintim că în primul episod (din păcate sunt mai multe) v-am prezentat plățile făcute de primăria Tîrgu Mureș către SC Administrație și Turism SRL pentru protocoale, dar și către alte firme, pentru artificii, scene de concerte, albume foto etc. (detalii aici) .

Poftiți și judecați la cum au rispit cei doi indivizi alte zecide mii de euro din banii dumneavoastră, iar acum tot ei se plâng că nu au bani să aplice măsurile necesare în pandemia de coronavirus…

MS / Foto: colaj