Jurnaliștii de la bistriteanul.ro, au dezvăluit un caz care a creat stare de alertă printre localnicii mureșeni, după ce un medic din Năsăud a fost confirmat cu COVID 19. Acesta, în ziua următoare după ce a primit ”izolare la domiciliu”, și-a luat soția și fetele și a plecat la socrii, în Sărmășel Gară, Sărmașu din județul Mureș. Localnicii de aici stau acum ca pe ace.

Medicul a stat până ieri în localitatea mureșeană, când s-au aflat rezultatele. La poarta casei socrilor medicului s-au prezentat cei de la Ambulanță, cu izoleta, l-au luat pe medic și l-au adus la Bistrița, la Spitalul de Boli Infecțioase, transmite aceiași sursă.

“Am anunțat Instituția Prefectului, Poliția și DSP-ul. Au mers acolo și se va face o anchetă epidemiologică pentru a vedea exact cu câți au intrat în contact. Am înțeles că celor ce au avut contact direct cu el, deja le-au fost recoltate probe. Deci de medic se ocupă DSP Bistrița, iar de familia lui, DSP Mureș” a declarat, pentru bistrițeanul.ro, primarul orașului Sărmașu, Mocean Ioan.

MS / Foto: caracter info