Un taximetrist din Tîrgu Mureș care la începutul anului a devenit cunoscut după ce și-a scos mașina nou nouță, un Tesla S de 40.000 de euro din garaj și a început să facă taxi cu ea, a decis să ajute cadrele medicale din oraș și să le ducă acasă gratis, după program, conform observator.tv

Ovidiu Sima a realizat și un clip video în care vorbește despre inițiativa lui, la care au aderat mai mulți colegi de la firma pentru care face taximetrie. “Am zis să mă alătur și eu împotriva coronavirusului. Eu am zis ca să susțin medicii din Târgu Mureș, medicii care luptă împotriva coronavirusului, să le ofer un transport gratuit. Am hotărât, împreună cu alți colegi de taxi să susținem lupta asta, să oferim un sprijin tuturor doctorilor, asistenților care luptă cu coronavirusul. Le mulțumim, îi apreciem foarte mult.”, spune bărbatul, citat de aceiași sursă.

El a mai adăugat că după părerea lui, “după ore întregi de muncă, atâta merită și ei.” Ovidiu a reușit să seteze în aplicația de comenzi o variantă specială pentru cadrele medicale, care vor fi duse la spital, sau acasă, gratis.