Un cadru medical al Unității de Primiri Urgențe Tîrgu Mureș a postat un mesaj în care avertizează asupra pericolului la care se expun cetățenii în urma controalelor adeverințelor manipulate de organele de control.

Înainte de a publica mesajul transmis de Casoni Maria, menționăm că nu este dovedită oficial transmiterea virusului prin speța prezentată, aceasta reprezentând doar o posibilitate teoretică, dar care e bine de luat în calcul. Așadar, îndemnăm mureșenii să folosească noile adeverințe actualizate care se pot completa și prezenta pe telefon, disponibile aici.

Ma uit ff rar la tv, mai ales la știri. Azi vad stupefiată cum mănușile de unica folosință pe care le poartă domnii polițiști si jandarmi care controlează declarații si adeverințe sunt VECTORI de transmitere a virusurilor. Acestea protejează doar persoana care le poartă. NU mai atingeți hârtiile! Toate produsele de tuse, stranut, vorbit precipitat sunt pe ele. Atingând una dupa alta aceste hârtii, răspândiți epidemia. Verificați cu ochii si atât!
Va rog repostati mesajul. Poate ajunge unde tb
.” a scris pe facebook cadrul medical UPU Tîrgu Mureș.

MS / Foto: caracter info