Asociația pentru Protecția Animalelor Save & Smile a publicat un anunț în care precizează că “situația de urgenţă ne-a prins într-un moment critic din punct de vedere financiar” și face un apel disperat către cei care pot ajuta în aceste momente.

ℹ 4325 lei sunt doar o parte din datoriile pe care asociaţia le are la cabinetele veterinare.
Având în vedere restricțiile impuse, am decis ca din toți banii disponibili să cumpărăm mâncare, să asigurăm un stoc pentru 6 -7 săptămâni. Nevoile asociației sunt de aproximativ 150 kg granule săptămânal.

Am prevăzut la începutul lunii februarie că vom ajunge într-un impas financiar, însă nu credeam că va fi chiar atât de dramatic.

Cu toate astea, deşi nu mai avem cu ce şi nici unde, am preluat urgențe, inclusiv cei 4 adulți şi doi pui din lagărul de la Luduş, pentru care o lume întreagă s-a oripilat.

Vă rugăm să ne ajutați să achităm aceste facturi pentru că nu putem să rămânem nici în viitor indiferente la urgențele care vor apărea cu siguranţă, cu atât mai mult că ne-am luat angajamentul de a strânge donații pentru achitarea intervențiilor chirurgicale şi alte tratamente şi pentru cazuri care nu aparțin asociației, dar au fost preluate de persoane care nu îşi permit aceste costuri.

Vă mulțumim!
_____________________________________________
🔶️ASOCIATIA SAVE AND SMILE

✅RO87BTRLRONCRT0499182401 -lei
✅RO37BTRLEURCRT0499182401- euro
✅Paypal : asoc.saveandsmile@gmail.com
www.teaming.net/save-smile