Update: Se acoperă și comisionul procesatorului de carduri pentru restaurantele care au decis sa încaseze plată comenzii online.

Aplicatia de comenzi food online -www.eeatingh.ro – realizată de compania mureșeană Reea, administrată de Dan Mașca, a decis eliminarea comisioanelor ca formă de ajutor pentru sectorul restaurantelor, afectat puternic din cauza măsurilor anti-coronavirus.

Azi de dimineață (n.r. 19 martie) le-am spus colegilor, care se ocupă de aplicatia www.eeatingh.ro , aplicatia prin care se poate comanda mincare acasă, fiind folosită mai mult în Tg Mureș și imprejurimi, să fie comision zero pentru restaurantele ce au plata comisioanelor la zi și 2% pentru celelalte cu restanțe, pentru toată luna martie.

Este o variantă minimală de a-i ajuta pe privații, care au fost nevoiți să își închidă restaurantele/puburile.

Nu sîntem la fel de bogați ca multinaționalele, dar încercăm din bogăția noastră să ajutăm privații aflați în situatie dificilă.” a scris pe facebook Dan Mașca.

“Haideți să susținem comunitatea de restaurante din Târgu Mureș, printre cele mai afectate business-uri prin măsurile generate de COVID-19. Noi am făcut primul pas și am redus la 0% comisioanele aplicate colaboratorilor noștri din aplicație. Ne poți susține și tu în acțiunea noastră, printr-o comandă, direct din aplicatia eeatingh.ro. Stai în siguranță acasă, noi îți aducem ce-i mai gustos pentru masă!” este mesajul afișat pe pagina eeatingh.ro

MS / Foto: eeatingh.ro