Dacă până acum informările oficiale erau emise zilnic la ora 10:00 și la ora 18:00, începând de astăzi Grupul pentru Comunicare Strategică a anunţat că raportarea noilor cazuri confirmate cu noul coronavirus (COVID-19) se va face într-un buletin de presă emis la ora 13.00.

Astfel, se va anunța la ora 13:00 “cu o singură raportare/ zi a cazurilor, cu evidențierea numărului total persoane confirmate, număr persoanele vindecate, distribuția pe vârstă și sex, număr persoane în carantină, număr persoane în izolare la domiciliu, numărul testelor realizate, starea de sănătate a pacienților, număr telefoane la TelVerde, număr telefoane la 112. Celelalte informări de presă vor fi difuzate în același regim, pe parcursul zilei, în funcție de evenimente.”

Vă reamintim că, până ieri, 18 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 260 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre cei 260 de cetățeni care au contactat virusul, 19 sunt declarați vindecați și au fost externați. Din fericire, niciun caz nou anunțat pentru județul Mureș

Sursa: Grupul pentru Comunicare Strategică / Foto: caracter info