Consiliul Judeţean Braşov, prin firma Venturo Investment (liderul Asocierii Venturo Investment SRL – Ecoinstal Urban SRL care asigură supervizarea execuţiei lucrărilor), a transmis astăzi, 16 martie 2020, către Asocierea BOG’ART SRL – UTI Grup SA – UTI Facility Management SA, Ordinul administrativ de începe a lucrărilor la obiectivul „Aeroportul Internaţional Braşov – Ghimbav, Etapa a III-a, proiectare şi execuţie lucrări de construcţii şi instalaţii obiectul Terminal de pasageri”. Data de începere a execuţiei lucrărilor este 17 martie 2020, iar termenul de execuţie este de 11,5 luni.

Conform unei informări Brasov Airport, la două zile de la transmiterea ordinului de începere a lucrărilor de construcţii şi instalaţii aferente Terminalului de pasageri, organizarea de şantier este în desfăşurare. Conform graficului de execuţie prezentat de constructor, Asocierea BOG’ART SRL – UTI Grup SA – UTI Facility Management SA, în această perioadă sunt prevăzute montarea containerelor pentru birouri şi muncitori, închiderea perimetrului, realizarea planului de pază la şantier, racordarea la alimentarea cu energie electrică, alte pregătiri pe teren.
Periodic vă vom ţine la curent cu evoluţia lucrărilor, atât prin intermediul fotografiilor, cât şi prin materiale video.

Precizăm că în situaţia actuală, marcată de eforturile autorităţilor privind limitarea răspândirii infectării cu noul coronavirus şi de instituirea stării de urgenţă la nivel naţional, lucrările se vor desfăşura cu respectarea strictă a tuturor măsurilor de prevenţie. În aceste condiţii, responsabilii cu securitatea şi sănătatea în muncă vor acorda o atenţie sporită respectării măsurilor de prevenţie incluse în planurile SSM, pe întreaga perioadă a execuţiei lucrărilor, transmite aceiași sursă.

MS / Foto: Brasov Airport