Deși pare incredibil, este total adevărat. Se întâmplă la Tîrgu Mureș, unde, transportul în comun este asigurat de microbuze supraîncărcate, deși firma Siletina Impex, controlată de familia Maior, a încasat de la primăria Tîrgu Mureș sume record în ultimul an, de multe milioane de euro.

Oare Maior Claudiu și Florea Dorin au probleme de percepție a crizei prin care trecem sau este doar o nouă bătaie de joc! Atenție, nu întrebarea este imbecilă în cazul de față!

În plină pandemie de coronavirus, imagini scandaloase au fost publicate pe rețelele de socializare în care se poate observa cum una dintre regulile cele mai indicate oficial în această perioadă, “păstrați distanța de un METRU între persoane”, este pur și simplu persiflată de către cei doi indivizi amintiți mai sus, vizavi de situația în care sunt puși călătorii mureșeni.

Oare ăștia doi au crezut că e vorba de CENTIMETRI? Atenție, nu întrebarea este imbecilă în cazul de față!

“Alo! Siletina! Ne ajutati mult sa evitam aglomeratia! Bagati microbuz ín orele de varf!linia 5/5b óra 13.45. Rusine sa va fie!!!!” este mesajul care însoțește pozele postate.

MS / Foto: colaj fb / Kovacs Katalin