Vă reamintim că senatorul PNL Vergil Chițac care a fost testat pozitiv cu coronavirus a participat la ședința Biroului Politic Național al PNL. La această ședință au participat și senatorul de Mureș, Cristian Chirteș, președinte PNL Mureș și Theodora Benedek, vicepreședinte PNL Târgu Mureș. 

În urma acestor circumstanțe, atât Cristian Chirteș, cât și Theodora Benedek s-au autoizolat. Ulterior, amândoi au fost testați pentru coronavirus. Ieri, a sosit rezultatul testului coronavirus pentru senatorul mureșean care, din fericire, a fost negativ. Detalii, aici.

Theodora Benedek a declarat pentru radiomures.ro că a fost testată, dar până la această oră nu a primit rezultatul.

Mă aflu în autoizolare la domiciliu. Mă simt foarte bine. Nu am nici un simptom. Mi s-au recoltat probele pentru coronavirus. Încă nu am primit rezultatul. De îndată ce voi avea rezultatul, îl voi face public. Sunt sunată zilnic de reprezentanții DSP, Poliție, de autorități pentru a vedea dacă sunt bine. Le-am confirmat tuturor că sunt bine, și eu și copiii, și așteptăm în continuare rezultatul testului. (Dl. Doctor Benedek) fiind la alt domiciliu, nu este cu noi în casă dar din câte am vorbit cu el telefonic, și el stă la domiciliul lui,” a declarat Theodora Benedek pentru radiomures.ro

Revenim cu amănunte.

MS / Foto: Theodora Benedek fb