Vă reamintim că Spitalul Clinic Județean Mureș a lansat un apel pentru achiziționarea de aparatură de testare COVID-19, în valoare de peste 100.000 de euro. (Detalii aici). În acest context, senatorul PNL Cristian Chirteş, președintele PNL Mureş, a lansat un atac dur, aducând acuzații grave conducerii spitalului, dar și a partidului PSD (Detalii aici). Imediat după intervenția penelistului, președintele POL Tîrgu Mureș Dan Mașca, a reacționat spunând că părțile menționate mai sus sunt toate vinovate prin faptul că au pus în pericol viața oamenilor. Iată ce a scris președintele POL Tîrgu Mureș:

A ieșit în piață alt papagal. Acum este unul aflat la putere. Un parlamentar de la PNL. Stiti cine a guvernat intre 2012-2016 judetul si a “dotat” spitalul despre care povesteste papagalul penelist?

Da, ai lui penelisti cu pesedistii.
Stiti cine l-a facut si pastrat sef pe Garbovan?!?
Cine conducea politic numit, concurs pe bune nu a fost, un alt papagal fost penelist, acum aldist daca nu ma insel.

Stiti de ce nu exista echipamentele necesare si dotarea necesara la spitalul judetean Mures, aflat in proprietatea CJ Mures?!?
Fix din cauza unor papagali de parlamentari si sefi ai CJ si alesi judeti ai : PNL-PSD-UDMR.

Acestia au pus si pun viata in pericol cetatenilor, desigur, in mod legal prin proasta guvernare de zeci de ani.
Mi-ar fi rusine sa scot vreun sunet daca as fi fost la putere atitia ani alaturi de PSD si UdMR si sa vin sa dau vina acum pe doar pe PSD…
Dar ce inseamna sa ai oameni cu minima rusine in politica?!?”
a transmis Dan Mașca

MS / Foto: SCJM