La Tîrgu Mureș ca nicăieri, mereu dovezi de prostie și necunoaștere. Din nou executivul primăriei se remarcă prin societatea de transport în comun pe care o controlează, condusă de același incompetent susținut de UDMR în funcție de ani de zile, anume directorul Societății de Transport Local din Tîrgu Mureș, Tatar Bela.

Acum, în plină epidemie de coronavirus, asistăm la o nouă prostie marca autorități locale mureșene. Deși specialiștii au transmis în nenumărate comunicate că spirtul medicinal NU are niciun efect în cazul COVID-19, totuși, ăștia se laudă că-l folosesc. Chiar dr. Adrian Streinu Cercel, șeful Spitalului Matei Balș, a declarat că spirtul medicinal nu este bun ca dezinfectant pentru coronavirus, ci substanțele pe bază de alcool care sunt biocide.

“La capăt de linie se dă cu spirt, se șterg barele, bordul, ușile… iar la sfârșitul zilei facem dezinfectarea totală a autobuzelor cu clor, soluții,” spune mândru de prostia debitată, directorul Tata Bela, citat de radiomures.ro.

Totodată, președintele Comitetului Local pentru Situații de Urgență, nimeni altul decât Florea Dorin, pe de o parte se face că este preocupat de gestionarea situației, așa să dea bine la tv, dar, în realitate, își bate joc, după cum bine se poate observa în imaginile video de mai jos.

“Primarul Florea, saracul de el, convoaca sedinta extraordinara pentru nu stiu ce bani ce ii vrea pentru nu stiu ce consumabile/dezinfenctanti. Nu trimite convocatorul alesilor, nu se stie ce ordine de zi va fi, nu este publicata pe websiteul primariei. El iasa dupa doar citeva zile de cind batea cimpii in fata ”pensionarilor” din primarie Maior si Chiorean si Blaga si Trif si ca medic spunea oamenilor… El chiar crede ca gaseste acum de vinzare aceste subsetante in stoc. Totodata, el are de fapt in bugetul votat bani pentru a putea cumpara ce este nevoie, dar trebuie sa isi faca ceva reclama si sa se faca ca munceste ceva. El stie ca are bani in buget VOTATI pentru scoli, inclusiv pentru consumabile pentru curateniei si poate sa cumpere fara probleme si fara sa faca show mediatic,” este textul ce însoțește imaginile video de mai sus, postat de președintele POL Tîrgu Mureș, Dan Mașca.

MS / Foto: facebook