Vă reamintim că în 27 februarie 2020, în intersecția de la Fortuna din cartierul Tudor din municipiul Tîrgu Mureș, a avut loc un accident în care un autoturism a ajuns pe trotuar și a doborât semaforul (detalii și foto, aici). Deși a trecut mai bine de o săptămână de atunci, încă nu există semafor, astfel, una dintre cele mai aglomerate intersecții din oraș a devenit un adevărat calvar pentru șoferii care tranzitează zona.

Vă întrebați cine este responsabil de situație, mai exact de înlocuirea semaforului?! Ei bine, cine putea altcineva să fie decât primăria municipiului Tîrgu Mureș, mai ales dacă vorbim de o problemă nerezolvată din oraș. Să aștepte oare până vom asista la o tragedie?!

În cazul de față, ghinionul șoferilor este că niciun individ din executivul primăriei nu trece frecvent prin zonă, altfel vă asigurăm că era înlocuit în câteva minute. Pe ce ne bazăm? Vă mai amintiți când duamna soție a celui aflat la cârma primăriei nu putea să iasă dimineața din intersecția de pe Calvariei, când cobora de la “căsuța” lor din zona Platoul Cornești? Atunci soțulică a ieșit rapid și a instalat vestitele indicatoare care cereau să cedezi trecerea unor mașini aflate pe drum secundar, chiar dacă tu te aflai în pantă și chiar dacă acele semne de circulație erau inventate, adică ilegale.

Revenind la problema gravă de față, încercăm să ne dăm seama câtă indiferență și bătaie de joc mai pot sa ofere ăștia contribuabililor. De câtă dovadă de nesimțire mai sunt capabili, necomunicând absolut nimic referitor la această situație. Comunică mereu tot felul de bazaconii, doar ce este cu adevărat important, nu. Fie că trimit sute de mii de scrisori prin poștă, în care se ceartă cu adversarii politici pe banii noștri, fie că debitează o sumendenie de aberații pe paginile de internet, inclusiv pe cele oficiale.

Așadar, ultimele lor “comunicări” se referă la baloane umflate, la grajdurile pe care ei le numesc garaje sau la alte concerte “gratuite”, dar absolut nimic despre înlocuirea semaforului. Parcă în ciudă, ultimul comunicat de pe pagina oficială a primăriei anunță contribuabilii să se grăbească să plătească taxele. Referitor la departamentul comunicare din primărie, o adunătură de incapabili plătiți cu mii de euro lunar. Vă punem la final câteva capturi cu privire la cele afirmate.

Neoficial, am aflat pe surse din cadrul primăriei că problema nu va fi rezolvată mai repede de o săptămână. Așadar, transmitem șoferilor să își păstreze calmul, să acorde atenție sporită în intersecția vizată. Hai că nu mai avem așa mult de așteptat, mai sunt câteva luni până la alegeri și scăpăm cu siguranță de ei.

MS / Foto: colaj captură fb