În ultima vreme asistăm la o luptă acerbă pentru acumularea de alegători. Pe de-o parte candidatul “independent” susținut de UDMR pentru candidatura la primăria Tîrgu Mureș, pe de alta indivizii ăia vechi, aflați la conducerea primăriei de 20 de ani. Ambele tabere caută subiecte de interes, cu impact pentru alegători, dar fără nicio soluție concretă. V-ați prins?

Hai să explicăm pe scurt pentru cei care încă le bagă în seamă diversiunea. În cazul de față vorbim de garajele, pardon, grajdurile ridicate prin cartiere de primărie ca soluție pentru parcarea mașinilor riveranilor. Pentru o mică parte din ei. De ce? Pentru că oricât ai încerca, pe o anumită suprafață de teren, degeaba tragi linii cu creta sau ridici patru stâlpi de lemn, tot un loc de parcare scoți.

Vă întrebați cum de nu s-au gândit în 20 de ani să construiască parcări supra sau subterane în cartiere? Simplu. Nu-i ajută capul, deși e la mintea cocoșului că aceasta este soluția reală pentru situația de față. În plus, au demonstrat cu vârf și îndesat că nu sunt capabili să construiască nimic, dimpotrivă, distrug tot, de la spații verzi la bună conviețuire între mureșeni, împărțindu-i pe bază de etnie, întreținând continuu un subiect expirat, ambele părți, în egală măsură.

Revenind la subiectul de față, se pare că doar cei de la POL Tîrgu Mureș sunt singurii care susțin asumat desființarea acestor așa numite “garaje” și propun în schimb construirea de parcări moderne supraetajate, conform proiectelor disponibile pe pagina lor oameniliberi.com

Iese Florea si spune ca cei de la UDMR, cu al lor ”independent” Soos, vor sa demoleze garajele. Iese Soos si spune ca nu este adevarat, ca ei nu demoleaza garajele. De fapt ei sunt la fel.

Cei care demolam garajele aiurea de prin cartiere suntem noi de la POL, iar in locul lor o sa fie altel de constructii, doar nicaieri nu mai vezi prin orasele din vest aiurelile urbanistice ca la noi, de pe vremea lui Ceausescu,” a scris Dan Mașca pe pagina de facebook.

MS / Foto: colaj / primăria munikipiului Tirgu Mures