În timp ce executivul primăriei Tîrgu Mureș promovează baloane pe scări la biserică, în restul orașului trăim ca la țară, în noroaie și fără asfalt. Nu, nu e vorba de străzi, ci chiar de trotuare. Nu, nu e vorba de zonele de la periferie, ci chiar de cea mai scumpă zonă din oraș, cartierul Cornișa. Dacă din imagini nu înțelegeți exact despre ce este vorba, publicăm și mesajul unei mureșence care are nenorocul să locuiască în zonă. Nu, nu cenzurăm nimic din ce transmite aceasta, deoarece este 100% adevărat…

“Bine ati venit in “orasul” universitar #targumures, mai demult cunoscut ca “orasul trandafirilor”.

Pentru ca orice student tre’ sa stie ca viata va fi greu, administratia locala va caleste inca de la intrarea in facultate si, mai ales, in camera de camin.

Zona? Cartier Cornisa, acolo unde zice-se, incearca sa traiasca cetatenii neinteresanti pentru edili, care nu voteaza #florea & co. Mizerabililor de la butoane, uitati-va mai jos ca in oglinda: asa aratati! Penalilor.

Trotuarele astea ale cui sunt? Aveti de gand sa le desfiintati si pe astea, ca in drumuri comunale si parcari de camp, ati “reusit” sa le transformati. 50 de m mai incolo ati pus borduri la bordura, pavele de iti vine rau ca deh, acolo e complexul turistic si de agrement Mihai Eminescu, o alta mizerie kitschoasa, umflata pe bani publici. Aici, mai jos, NU VA INTERESEAZA fiindca e la mintea cocosilor: studentii astia nu-s ai vostri, ei pleaca, nu conteaza voturile lor. Oamenii care traiesc aici, v-ar linsa. Asa ca, da-i naibii, nu? Gunoaielor. Toti. FTVIGSVF.” a scris Diana P.

MS / Foto: colaj