“Cititi cu atentie, nu e gluma! Viata bate filmul!” sunt primele cuvinte transmise în comunicatul POL Tîrgu Mureș, în care aceștia acuză executivul primăriei Tîrgu Mureș că, în plină evoluție a noului Coronavirus, vor să trimită o delegație la o întâlnire cu o sectă din Coreea cercetată pentru numeroasele infecții cu Covid19, ce se poate dovedi ca fiind un real pericol. Redăm integral comunicatul:

“Florea si UDMR PNL PSD, cei ce au votat memorandumul cu Man Hee Lee au pus pe ordinea de zi a sedintei de joi, din 28 februarie 2020, aprobarea indemnizatiei in valuta pentru deplasarea la Paris la “Conferința privind Dezvoltarea Sustenabila a Culturii Păcii ” organizata de Man Hee Lee, liderul sectei Shincheonji. Stiati ca 68% din cazurile de coronavirus din Coreea de Sud sunt membri Shincheonji?

Stiati ca pentru membri Shincheonji a fi bolnav e o “slabiciune” si multi refuza tratamentul? Stiati ca secta lui Man Hee Lee e o secta apocaliptica si e probabil ca ei sa vada acest virus ca o parte dintr-un plan ce se indeplineste cand vine sfarsitul lumii? Cu acesti oameni vor sa se intalneasca cei din primarie. MERITA RISCUL?

Mai jos link-uri din presa globala despre Shincheonji si explozia cazurilor de nCov19 in Coreea de Sud.”

https://www.businessinsider.com/south-korea-tests-every-shi…
https://www.npr.org/sections/goatsandsoda/2020/02/24/80891
https://www.livescience.com/…/coronavirus-superspreader-sou…
https://www.reuters.com/…/south-korea-to-test-200000-member…
https://www.japantimes.co.jp/…/israel-orders-pupils-self-…/…
https://www.jpost.com/…/Coronavirus-epidemic-in-S-Korea-may…
Aici gasiti „Referat si phcl delegatie Franta”
https://www.tirgumures.ro/index.php…

MS / Foto: caracter informativ