Nici nu știm dacă e de râs sau de plâns. Chiar nu credeam că așa ceva este posibil în anul 2020, dar cei din primăria municipiului Tîrgu Mureș nu contenesc să ne uimească zilnic, din păcate, la prostie. O informație, postată de președintele POL Tîrgu Mureș Dan Mașca, care a devenit rapid virală și din care aflăm că cei amintiți s-au apucat de făcut zacuscă la propriu, că la figurat cam tot ce fac este o mare zacuscă de prostie și imoralități asezonate cu ilegalități. Noi sperăm totuși ca informația să nu fie reală.

Apropo, cei de la serele necontrolate ale primariei municipiului Tirgu Mures au produs pentru gasca vesela vreo 1000-2000 de borcane de zacusca, ca nou ”produs” oferit de primaria municipiului Tg Mures.
Dupa ce sifoneaza banii prin SRLurile unde unii din gasca vesela maninca pe gratis, adica pe banii contribuabililor, sifonarea continua si prin timpenia si concurenta neloiala a gastii vesele din conducerea serelor si a primariei.

NIMENI nu stie citi bani se folosesc si ce se obtine, adica nu este nimic transparent si concurenta neloiala este maxima, deoarece pe codul fiscal al Municipiului Tg Mures se intimpla totul. Sa nu discutam despre cite urme de pesticide au ca la fel nu stie nimeni concret, in afara de Bunul Dumnezeu.” a scris Dan Mașca.

MS / Foto: caracter informativ