Un bărbat a murit la Lidl, în Timișoara, dar clienții au continuat să facă cumpărături fără a părea deranjați de faptul că bărbatul era căzut, fără suflare, lângă ei. Nici oficialii magazinului nu au oprit activitatea.

Un bărbat de 51 de ani a decedat în incinta unui magazin din Timişoara, poliţiştii fiind solicitaţi la faţa locului de către un medic de la Ambulanţă care a constatat decesul. Bărbatul avea probleme de sănătate, iar în cauză nu există suspiciuni, astfel că era decizia conducerii magazinului dacă să oprească sau nu activitatea. Zona în care se afla bărbatul respectiv a fost delimitată”, au transmis reprezentanţii IPJ Timiş.

Ca urmare a incidentului petrecut în magazinul din Timişoara, când unui client i s-a făcut rău la scurt timp după ce a intrat în magazin, dorim să transmitem gândurile şi sincerele noastre condoleanţe familiei greu încercate în aceste momente. Colegii noştri au intervenit imediat, atât pentru acordarea primului ajutor, cât şi pentru apelarea serviciului de urgenţă 112, însă, din păcate, eforturile salvatorilor au fost zadarnice”, se arată într-un comunicat al companiei.

MS / Foto: captura video