Revenim referitor la cazul Melaniei Sandor, în vârstă de 42 de ani, profesoară de limba engleză la Palatul Copiilor din Tîrgu Mureș, diagnosticată anul trecut cu tumoră neuro-endocrină pulmonară cu leziuni secundare multiple. Din fericire Melania rezistă și se luptă în continuare pentru viață, dar, din păcate, costurile tratamentului sunt imense și are mare nevoie de ajutorul tuturor.

“Pentru ca veștile nu au fost foarte bogate, va transmitem ca momentan Melania se afla la Viena, sub tratament. După intervenții repetate, medicii au reușit sa ii monteze un stend la unul dintre rinichii afectați de tumora.

Astazi primim vesti minunate: mare parte din celulele canceroase s-au retras din oase. Cele din ficat și din plămâni au stagnat din evoluție. Medicii sunt foarte multumiți de evoluția Melaniei care de astăzi a început o noua serie de chimioterapie. In martie, medicii vor încerca sa ii schimbe stendul și va urma o noua evaluare imagistica.

Lupta Melaniei continua, însă nu singura, ci alaturi de Dumnezeu și de oamenii prin care lucrează!

Melania, alături de întreaga ei familie, mulțumește fiecăruia dintre voi pentru tot sprijinul acordat. Dumnezeu sa răsplătească după mila Sa tot binele făcut!” sunt mesajele familiei din ultima perioadă.

Oricât de mică ar fi donația ta, ea este o picătură din râul ce o poate salva pe Melania.

Lupta Melaniei pentru viață continuă! Puteți dona în conturile:
RO63 BTRL 0270 1201 2150 91XX, cont în RON
RO64 BTRL EURC RT00 2150 9101, cont în EUR
RO68 BTRL USDC RT00 2150 9101 cont în USD
deschise la BANCA TRANSILVANIA, cod SWIFT BTRLRO22BOT, pe numele Ioan-Dorin ȘANDOR, soțul Melaniei. Cont REVOLUT asociat numarului de telefon (+4) 0740 376 012.
Vă mulțumim foarte mult! Doamne ajută!

O altă metodă pentru a dona este accesând strângerea de fonduri din acest link.

MS / Foto: Mioara Maria