Vă reaminitim că NEPI Rockcastle va inaugura cel mai nou centru comercial din portofoliu, Shopping City Tîrgu Mureș, la finele lunii martie 2020, în urma unei investiții de 70 de milioane de euro.

Care vor fi MAGAZINELE din noul mall Shopping City Tîrgu Mureș, vezi aici.

Construit pe un teren de 12,5 hectare, noul mall va dispune de o suprafață închiriabilă de 40.000 de metri pătrați si va gazdui cele mai noi concepte ale brandurilor internaționale și naționale de îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii, înfrumusețare, articole sportive și pentru copii. Mai mult de 50% dintre magazinele ce vor fi inaugurate în mall vor reprezenta o noutate absolută pentru întreaga regiune. De altfel, peste 60% din suprafața noului mall va fi ocupată de magazine ancoră.

Tot la etaj, mureșenii vor avea acces la un cinema multiplex și la un loc de joacă cu o suprafață generoasă, de 500 mp.

Proiectul va fi completat cu o grădină pe acoperiș de aproximativ 3.500 mp care va deservi 4 restaurante și o panoramă unică asupra zonei istorice a orașului. Grădina de pe acoperiș își va surprinde vizitatorii cu evenimente pentru toate vârstele și astfel va deveni în cel mai scurt timp locul preferat de întâlnire al mureșenilor.

Iată câteva imagini din interior, cu stadiul lucrărilor, surprinse astăzi…

Cam așa ar trebui să arate la final, conform imaginilor din proiect…

La final, o imagine aeriană spectaculoasă, publicată de mureseanul Cătălin Sanda‎, în noiembrie 2019, cu MEGA MALL-ul, de la iesirea din municipiul Tirgu Mures, directia Sighisoara….

MS / Foto: captura video / facebook