Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Târnăveni au reţinut pentru 24 de ore, la data de 13 februarie a.c., un bărbat, bănuit de săvârşirea unei infracţiuni de furt.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că faptul că în cursul zilei de 13 februarie a.c., bărbatul în cauză, în timp ce se afla pe o stradă din municipiul Târnăveni, ar fi fost abordat de un bărbat necunoscut, care l-ar fi îmbrăţişat, moment în care i-ar fi sustras un telefon mobil din buzunarul hainei.

Ulterior, acesta s-ar fi urcat într-un autoturism şi ar fi plecat într-o direcţie necunoscută.

Urmare a activităţilor specifice desfăşurate de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Târnăveni, bărbatul suspectat de comiterea furtului, a fost oprit în trafic, pe raza judeţului Alba, în timp ce se deplasa cu autoturismul în cauză.

Acesta a fost identificat în persoana unui bărbat, de 57 de ani, din judeţul Hunedoara, asupra acestuia fiind găsit telefonul care ar fi fost sustras, prejudiciul fiind recuperat şi restituit persoanei vătămate.

Ca urmare a administrării probatoriului, la data de 13 februarie a.c., cel în cauză a fost reţinut de către poliţişti mureşeni, pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Mureş.

În cauză, cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, sub supravegherea unităţii de Parchet competente.

Acţiunea a beneficiat şi de sprijinul poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

IPJ Mures / Foto: caracter informativ