Deși nu s-a întâmplat în Mureș de această dată, problema este că nimeni nu răspunde în urma acestor dovezi de incompetență, iar oameni nevinovați rămân cu traume…

Descindere din greșeală într-o locuință din județul vecin Brașov. O femeie şi doi copii de 10 și 12 ani s-au trezit cu mascații în casă în această dimineață. După acţiunea în forţă, cei doi copii au avut nevoie de îngrijiri medicale, conform digi24.ro

Nu ştiam ce să fac, le-am dat actele, le-am spus că este o greşeală, dar tot insistau cu mandatul de percheziţie, copiii plângeau. Cei mici erau foarte speriaţi. Am chemat Ambulanţa, au făcut atac de panică. Nu sunt absurdă, înţeleg urgenţa, dar totuşi, ce Dumnezeu, suntem oameni…intră şi ne omoară iar apoi îşi cer scuze. Nu au ascultat nimic. M-am prezentat, le-am spus cum mă cheamă, ei nimic strigau continuu «Unde-i, unde-i?» şi-mi fluturau hârtiile alea de nici nu apucam să văd pe cine caută”, a declarat mama copiilor pentru brasovstiri.ro.

Percheziţiile au început în jurul orei 7. Prima oară, mascaţii au descins în forţă într-o locuinţă unde erau o femeie şi doi copii. Oamenii legii au avut nevoie de 30 – 35 de minute să realizeze că au intrat în alt imobil decât cel care ar fi trebuit să facă obiectul percheziţiei.

Au întocmit proces verbal, unde mama a menţionat că cei doi copii s-au speriat din cauza modului în care a avut loc intervenţia. De altfel, la acest imobil a fost chemat un echipaj de Salvare pentru a acorda îngrijiri medicale copilului de 12 ani care a făcut atac de panică.

Ulterior, mascaţii au găsit locuinţa unde trebuia să aibă loc percheziţia, iar acolo cercetările s-au încheiat.

Sursa: digi24.ro / Foto: colah arhiva