În ultimele luni, toți cei care n-au făcut nimic în 20 de ani la primăria Tîrgu Mureș, rând pe rând, au ieșit cu declarații sau comunicate referitoare la achiziția a zeci de autobuze noi. În realitate, vorbim de programe naționale destinate mai multor orașe din România, vizând dezvoltarea transportului în comun prin fonduri europene, cei amintiți mai sus neavând nici cel mai mic merit.

Vestea proastă este că, deși partea de licitare pentru 35 de autobuze este aproape de finalizare, tranșa care trebuia să fie livrată în luna aprilie a acestui an, nu va mai ajunge la Tîrgu Mureș cu siguranță. Licitația a fost contestată de ceilalți ofertanți, ei nefiind de acord cu sistemul de alegere a câștigătorului, acuzând chiar executivul privind unele interese, fapt ce va devansa prima livrare de autobuze mult față de termenul stabilit.

Făcând haz de necaz, vestea bună este că nici măcar câteva autobuze noi nu va mai avea la dispoziție primarul cu care să se laude la alegerile locale ce se preconizează a avea loc undeva în luna mai a acestui an.

Hai să ne reamintim cum a făcut în campania din 2016…

Veorica… ne e dor de tine!

Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns.

Publicată de MS patroll pe Duminică, 2 februarie 2020

MS / Foto: colaj