Iar Benedek Imre în acțiune. Tot la volan, tot pericol public. Bărbatul din viața celei care vrea să ajungă primar, Theodora Benedek, dă dovadă încă o dată, de parcă mai era nevoie, de nesimțire și mare tupeu, punând realmente viața participanților la trafic în pericol.

Ca în decembrie (detalii aici), tot pe Bdul 22 Decembrie 1989 din municipiul Tîrgu Mureș, cardiologul își întoarce limuzina în plină intersecție, trecând peste linia dublă continuă, în zona trecerii de pietoni. Acum însă, nu a observat echipajul de poliție aflat pe partea opusă.

A fost oprit și sancționat. Lăsat fără permis sperăm noi, deși e renumit pentru capacitatea lui de “convingere”, deci nu ne-am mira să aibă trecută vreo abatere mai ușoară în procesul verbal. Noroc ca există martori oculari care au văzut și această faptă.

Vă reamintim că în trecut publicam – VIDEO: Momentul incatusarii cardiologului Benedek!. tot în urma unor infracțiuni la regimul rutier. Totuși conduce.

Vă reamintim că în decembrie 2019, am publicat imagini care surprind 3 infracțiuni consecutive petrecute în aceeași zonă. Totuși conduce.

Dacă reușește să rămănă “curat” după atâtea încălcări ale legii, vă puteți imagina cam ce putere de convingere ar avea asupra celei care-și dorește enorm să devină primar al municipiului Tîrgu Mureș, Teodora Benedek, nimeni alta decât partenera lui de viață, mama copiilor lui.

La final, să ne reamintim cam ce a făcut ultima dată…

MS / Foto: colaj