Rugăm participanţii la trafic să circule cu atenţie şi să respecte restricţiile impuse pe sectoarele de drumuri naţionale şi autostrăzi, acolo unde este cazul, având în vedere atenţionările de cod portocaliu şi galben de vreme rea emise de către Administraţia Naţională de Meteorologie.

Codul portocaliu valabil pentru perioada 10 februarie, ora 18:00 – 11 februarie, ora 20:00 vizează intensificări susţinute ale vântului, viscol şi vizibilitate redusă în zona înaltă de munte a judeţelor Maramureş, Bistriţa-Năsăud, Mureş, Suceava, Neamţ, Cluj şi Bihor.

Codul galben valabil pentru perioada 10 februarie, ora 14:00 – 11 februarie, ora 20:00 vizează intensificări ale vântului la munte, în Banat, Crişana, Transilvania şi Maramureş şi ninsori viscolite în zona montană înaltă.

Atragem atenţia conducătorilor auto care se deplasează în această perioadă,în special în zonele montane afectate, să circule prudent, să adapteze viteza la condiţiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător şi să se informeze în prealabil cu privire la condiţiile de trafic din zonele tranzitate.

Imagini de la intervenţiile Regionalelor CNAIR puteţi vedea pe pagina de facebook a companiei: https://www.facebook.com/cnadnr.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 şi pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar şi pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ şi de TWITTER, @CNADNR.

CNAIR S.A. / Foto: colaj arhiva