O profesoara de engleză, de 32 de ani, a fost internată de urgență la spitalul de boli infecțioase din Suceava, fiind suspectată că ar fi infectată cu coronavirus, după ce s-a întors din China.

Profesoara de engleză, care predă în China, s-a prezentat vineri dimineaţă la spitalul de boli infecţioase din localitate cu simptome de gripă. După investigații, medicii au constatat că simptomele sunt similare cu cele date de coronavirus.

Pacienta a fost izolată de urgenţă în secţia de Boli Infecţioase a spitalului și va fi transferată la Iaşi pentru confirmarea sau infirmarea diagnosticului. Probele vor fi trimise la București pentru analize, la Iași nefiind încă disponibile kiturile cu reactivi.

Din păcate, transportul nu a fost lipsit de evenimente nedorite, chiar tragicomice pe alocuri, pacienta fiind scăpată cu targa de către echipajul SMURD…

incident transfer suspiciune coronavirus

PACIENTA SUSPECTĂ DE CORONAVIRUS, SCĂPATĂ DE PE TARGĂ!Incident la transferul pacientei suspecte de coronavirus, din ambulatoriul sectiei Boli Infectioase a Spitalului Județean Suceava la Clinica de Boli Infecţioase "Sfânta Parascheva" Iaşi.https://www.monitorulsv.ro/Ultima-ora-local/2020-02-07/PACIENTA-SUSPECTA-DE-CORONAVIRUS-SCAPATA-DE-PE-TARGA

Publicată de Monitorul de Suceava pe Vineri, 7 februarie 2020

Sursa: protv.ro / Video: monitoruldesuceava.ro / Foto: captura video