În 10 ianuarie publicam anunțul în care primăria Municipiului Tîrgu Mureș, anunța organizarea concursului de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de asistent medical generalist (2 posturi) – la Compartimentul coordonare cabinete școlare din cadrul Direcției Școli. Detalii, aici.

Astăzi, conform unor informații survenite pe surse, am aflat că ar exista câteva persoane cu șanse mari de a “câștiga” concursul. Nu vom publica numele primite, deoarece nu le putem verifica din mai multe surse, doar menționăm că nu am dori ca printre câștigători să se regăsească numele cuiva în legătură cu persoane din alte direcții aflate în subordinea, asocierea sau în colaborare cu primăria. Vom reveni după stabilirea câștigătorilor concursului cu toate informațiile deținute în acest moment, daca va fi cazul.

Noi nu credem că acest lucru este posibil, fiind ilegal, iar pentru a veni în sprijinul instituției de a spulbera orice suspiciune privind acest aspect, am decis publicarea informației primite, dând astfel posibilitatea tuturor candidaților la șanse egale.

La fel am procedat și în cazul posturilor scoase la concurs de poliția locală Tîrgu Mureș (detalii, aici) unde, conform unor noi informații, una dintre persoanele menționate de noi s-a retras brusc din concurs, deși inițial dosarul a fost aprobat ca fiind în regulă. Hai că se poate, mai sunt doi pe listă 😉

La final, publicăm și lista candidațiilor aflați în concurs:

MS / Foto> colaj arhiva