La data de 03 februarie a.c., în jurul orei 08.20, poliţişti rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Târgu Mureş au oprit în trafic, pe strada Republicii din municipiul Târgu Mureş, un autoturism, condus de un tânăr, de 22 de ani, din comuna Sângeorgiu de Mureş, existând suspiciunea că se află sub influenţa substanţelor psihoactive.

Urmare a verificărilor efectuate de poliţişti, aceştia au identificat în interiorul autoturismului materie vegetală de culoare verde olive.

În baza celor constatate, conducătorul auto a fost condus la unitatea medicală, în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea prezenţei substanţelor psihoactive în organism.

În cauză, poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe şi de asemenea au fost sesizați poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Târgu Mureş, care au ridicat bunurile identificate, în vederea continuării cercetărilor.

IPJ Mures / Foto: colaj arhiva