O firmă de panificație din Municipiul Reghin, Pansab srl, a transmis un comunicat prin care se oferă să-i angajeze pe cei doi muncitori Srilankezi din Ditrău. Redăm integral comunicatul:

Noi, cei de la Pansab, apreciem, respectam si rasplatim munca si oamenii dornici de a-si exercita acest drept fundamental, indiferent de nationalitatea, religia lor sau culoarea pielii.

De aceea, cu aceasta ocazie, dorim sa informam ca suntem dispusi sa-i angajam pe cei doi muncitori Srilankezi din Ditrau, aflati , fara vina lor, in mijocul unui scandal etnic si rasist.

Pt orice informatie in legatura cu posibilitatea de a-i angaja pe cei doi muncitori, va stam la dispozitie prin toate caile de comunicare: Facebook, email – contact@pansab.ro cat si telefonic la numarul de telefon 0744345529 (in limbile: romana, ungureste si engleza)

E rusinos ca in 2020, intr-o tara membra a Uniunii Europene sa se intample asemenea fapte reprobabile. E de datoria fiecaruia sa luam atitudine si sa sanctionam orice abuz si incalcare a drepturilor si libertatilor cetatenilor. Intr-o zi, oricare dintre noi poate fii in aceasta situatie, a transmis compania pe pagina de facebook.

MS / Foto: colaj