În această săptămână au loc festivități cu ocazia aniversării Zilelor Colegiului Național “Unirea” din Tîrgu Mureș. Astăzi, în mijlocul elevilor a fost prezent și prefectul de Mureș, Mara Togănel.

Trecând peste obișnuitele prezențe și discursuri vremelnice ale politicienilor la aceste manifestări, inedită este abordarea actualului prefect, care a ales să renunțe la scrobeala de care au dat dovadă predecesorii și să acceadă la nivelul de abordare al tinerilor, interacționând cu aceștia prin una dintre cele mai la modă metode: selfie-ul.

“Cred cu tărie că tinerii sunt principala resursă de care are nevoie o comunitate pentru a se dezvolta armonios, pentru a fi deschisă spre lucruri noi și schimbare în bine. I-am îndemnat pe elevi să se bucure de toate momentele tinereții lor și să trateze această perioadă cu multă înțelepciune, dar și curaj. În ceea ce mă privește, mă voi strădui să sprijin tinerii în toate deciziile mele și sper că, după școlirea în instituții prestigioase din țară și străinătate, prima lor opțiune pentru o carieră de succes să fie România. La mulți ani Colegiului Național “Unirea”!” le-a transmis Mara Togănel.

MS / Foto: Mara Toganel