Administratorul Romur SA din Tîrgu Mureș, Cosmin Pop, întinde o mână de ajutor în urma apelului la solidaritate și ajutor pentru sprijinirea menținerii existentei Centrului de Zi pentru copiii cu dizabilități severe Perseverenta, lansat de președintele celui mai vechi ONG umanitar din Mureș, Fundatia Alpha Transilvania (vezi aici). 

“Într-o lume mult prea guralivă, e nevoie de fapte. Pe lângă durerea oricărui copil, trebuie să trecem cel putin empatici. Făcătorii de bine, avem datoria să îi sprijinim!

Am avut plăcerea unui dialog special, cu dl. Dr. Alexandru Lupsa, o întâlnire de doar câteva ore, dar pe care nu o voi uita curând.

Într-un moment dificil pentru Fundaţia Transilvană Alpha, am onoarea de a sprijini un demers social, temerar și meritoriu.” a transmis Cosmin Pop.

Totodată, acesta face la rândul său un apel către alte persoane care au posibilitatea să vină în sprijinul fundației, a copiilor.

“Fac acest apel public, prin care vă rog pe voi, cei ce putință și înțelegere, să sprijiniți misiunea fundației, efortul dlui Dr. Lupșa și a colectivului implicat.

Pentru contact Fundaţia Transilvană Alpha, office@alphatransilvana.ro” adaugă omul de afaceri.

MS / Foto: Cosmin Pop