La sediul Inspectoratului de Poliție Județean Mureş, a avut loc şedinţa de evaluare a activităţilor desfăşurate şi a rezultatelor obţinute la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş în cursul anului 2019. Astfel, în anul 2019, datorită continuităţii obiectivelor şi priorităţilor, efortului depus de poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, precum şi asigurării resurselor necesare desfăşurării activităţilor curente, s-a reuşit să se asigure siguranţa cetăţeanului la un nivel superior, transmite IPJ Mureș.

Siguranţa în unităţile de învăţământ

În anul trecut, în unităţile de învăţământ preuniversitar şi universitar, nu s-au înregistrat fapte grave prin care să fi fost afectat procesul de învăţământ sau viaţa/ integritatea corporală a elevilor sau a cadrelor didactice. 

În anul școlar 2018-2019, au fost sesizate 50 de fapte de natură penală, cu 16 mai puţine decât în anul precedent, din care 43 au fost comise în incinta unităților de învățământ şi 7 în zona adiacentă, 39 dintre acestea fiind în mediul urban, iar 11 în mediul rural. 

MS / Foto: colaj arhivă