Chermezele și concertele “gratuite” organizate de primăria Tîrgu Mureș, pe banii contribuabililor, își produc efectele, în mod logic și previzibil. Mureșenii nu mai cumpără bilete la spectacole private dacă oricum primăria le oferă “gratuit”.

Doar că acest “gratuit” înseamnă în realitate resurse materiale enorme, atât privind cheltuielile cu plata formațiilor, a scenei, a sunetului etc, toate contractate de primărie, cât și de cheltuielile enorme cu salariile celor care își ocupă parte din timpul orelor de program pentru organizarea evenimentelor “gratuite”, ascunși prin organigramă sub titulaturi pompoase de genul “serviciul relații și comunicare internațională” (internațională provenind probabil de la legătura cu Jing Hui Hui, ăla de se crede Dumnezeu pe pământ și se tot pozează cu Florea și Maior), în realitate o mizerie care produce alte mizerii a unor indivizi de toată jena.

Așadar, cum spuneam, vin și efectele. Evenimentul privat “Musicalul Mamma Mia”, ce trebuia să aibă loc la Tîrgu Mureș, “a fost anulat si toate sumele platite de dvs vor fi returnate in cel mai scurt timp” transmit organizatorii. Redăm integral comunicatul:

Pentru biletele achizitionate cu plata prin card rambursarea sumei ce reprezinta contravaloarea biletelor se va efectua automat în contul din care s-a facut plata initiala in termen maxim 3-5 zile lucratoare dar in functie de banca dvs procedeul poate fi uneori mai lung.

Pentru biletele achizitionate cu plata prin Orange sau Vodafone, rambursarea sumei ce reprezinta contravaloarea biletelor va fi returnata din contul operatorului de telefonie prin ajustarea facturii lunare.

Pentru biletele achizitionate cu plata ramburs (livrare prin curier) sau din punctele fizice va rugam sa intrati pe www.iabilet.ro/anulare unde va rugam sa introduceti ID-ul comenzii si seria de pe bilet/bilete si apoi veti fi rugati sa introduceti contul bancar in care doriti restituirea banilor sau puteti opta sa primiti un voucher de contravaloarea sumei pe care il puteti folosi pe iabilet.ro pentru o alta comanda. In caz ca doriti returnarea in cont iban plata se va efectua in maxim 14 zile lucratoare. Voucherul primit poate fi folosit oricand.

MS / Foto: colaj