Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Târgu Mureş au reţinut pentru 24 de ore, la data de 20 ianuarie a.c., un tânăr, bănuit de săvârşirea infracţiunii de furt. Cel în cauză a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Târgu Mureş.

La data de 20 ianuarie a.c., în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale şi cei ai Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliţiei municipiului Târgu Mureş au identificat un tânăr, de 24 de ani, din Târgu Mureş, bănuit de comiterea unui furt dintr-o autoutilitară, aflată pe raza municipiului.

În fapt, din cercetări a reieşit că în cursul zilei de 20 ianuarie a.c., cel în cauză aflându-se pe o stradă din municipiul Târgu Mureş, ar fi sustras dintr-un compartiment descoperit al unei autoutilitare staţionate în zona respectivă, două drujbe.

Prejudiciul cauzat este de aproximativ 4.800 de lei, acesta fiind recuperat şi predat persoanei vătămate.

În urma administrării probatoriului, la data de 20 ianuarie a.c., faţă de acesta, poliţiştii au luat măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, sub coordonarea unităţii de Parchet competente.

IPJ Mures / Foto: colaj arhiva