În contextul scandalului creat în ultimele zile pe marginea legii privind dublarea alocațiilor pentru copii, președintele POL Tîrgu Mureș Dan Mașca, a transmis câteva lucruri esențiale care ar putea duce la găsirea resurselor materiale pentru punerea în aplicare a legii. Redăm integral mesajul acestuia:

“Sunt pentru marirea alocatiilor pentru toti copiii si pentru a nu mai acorda niciun ban falimentarelor firme de stat.

Sunt pentru marirea alocatiilor copiilor si impozitarea pensiilor nesimtite si a salariilor celor favorizati cu cota zero pentru orice suma primată ca salariu, deoarece oricum ROMANIA nu a avut NICIODATA cotă unică și nu are nici acum, iar daca tot nu are, atunci nu vad de ce sa nu continuam sa avem impozite diferite ca procente pentru venituri diferite si situatii diferite, dar sa fie aceleasi pentru acelasi venit, pensie.

Sunt pentru plata alocatiilor marite in loc ca statul prin ministere si autoritati locale sa dea aiurea cumulat sute de milioane, poate miliarde lei propriilor cluburi sportive de stat.

Sunt pentru plata alocatiilor copiilor marite si pentru verificarea folosirii acestor bani pentru anumite tipuri de servicii si produse pentru a elimina povestile ca isi cumpara nu stiu ce adulti bauturi alcoolice etc.

Sunt pentru plata alocatiilor marite ale copiilor si eliminarea subventiilor inutile la cei care primesc incalzire subventioanata, vezi cazul RADET, desi nu ar fi cazul sa o primeasca.

Si lista de timpenii create in zeci de ani de PSD, PNL, UDMR si puiuti de ai lor ALDE-PMP si mentinute aiurea de toti este luna si cu siguranta fara probleme s-ar putea finanta copii si nu continua risipa.” a transmis Dan Mașca.

MS / Foto: colaj arhiva