Începând cu data de 16.01.2020, prin dispoziţie a Şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, comisar şef de poliţie Deaconescu Ciprian a fost împuternicit să îndeplinească atribuţiile funcţiei de şef al Poliţiei municipiului Târgu Mureş, pe o perioadă de 6 luni.

Cu data de 16.01.2020, prin dispoziţie a Şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, comisar de poliţie Costea Alexandru a fost împuternicit să îndeplinească atribuţiile funcţiei de şef al Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, pe o perioadă de 6 luni.

Cu data de 16.01.2020, prin dispoziţie a Şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, comisar de poliţie Moldovan Nicolae a fost împuternicit să îndeplinească atribuţiile funcţiei de şef al Serviciului de Ordine Publică, pe o perioadă de 6 luni.

Cu data de 16.01.2020, prin dispoziţie a Şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, comisar de poliţie Conţiu Cristian a fost împuternicit să îndeplinească atribuţiile funcţiei de şef al Poliţiei municipiului Târnăveni, pe o perioadă de 6 luni.

Cu data de 16.01.2020, prin dispoziţie a Şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, comisar şef de poliţie Toma Florin a fost împuternicit să îndeplinească atribuţiile funcţiei de şef al Secţiei de Poliţie Rurală nr. 11 Târnăveni, pe o perioadă de 6 luni.

Cu data de 16.01.2020, prin dispoziţie a Şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, subinspector de poliţie Szakacs Emanuel a fost împuternicit să îndeplinească atribuţiile funcţiei de şef al Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Târnăveni, pe o perioadă de 6 luni.

IPJ Mures / Foto: colaj arhiva